Obilježen Dan državnosti u Svetoj Nedelji

Dan državnosti u Svetoj Nedelji obilježen je 24. lipnja svečanom povorkom na čelu sa Svetonedeljskom gardom koja je krenula s Glavnog gradskog trga prema mjesnom groblju gdje se odala počast domovini i hrvatskim braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća. U povorci su sudjelovali gradonačelnik Dario Zurovec sa zamjenicom Marijom Hršak i članovima Gradskog vijeća te saborski zastupnik Davor Ivo Stier, kao i mnogobrojni predstavnici udruga s područja grada. Gradonačelnik Dario Zurovec je u govoru naglasio kako će u Svetoj Nedelji postati tradicija da se na ovako svečan i dostojanstven način obilježava Dan hrvatske državnosti jer je to najveći državni praznik. Gradonačelnik je također pozvao na jedinstvo i zajedništvo među svim udrugama hrvatskih branitelja s područja Grada te obećao izgradnju novog spomenika koji će biti dostojan nositi spomen na njihovu žrtvu. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite