Najuspješniji učenici na prijemu kod gradonačelnika

Na kraju školske godine Grad Sveta Nedelja tradicionalno organizira prijem za najuspješnije učenike Osnovne škole Sveta Nedelja i njihove mentore. Ove su godine gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenica Marija Hršak u Gradskoj vijećnici dočekali čak 33 učenika i devet mentora, koji su na državnim natjecanjima iz matematike, tehničke kulture, hrvatskog jezika i fizike ostvarili odlične rezultate na državnoj razini. Odnosno u pojedinačnoj konkurenciji je sedam učenika završilo među prvih petnaest: Matej Vojvodić, Sven Cestar, Paula Đozić, Matej Franjić, Michael Tuk, Gabrijel Kovačević i Josip Marić.  Dva prva mjesta su osvojile ekipe na Festivalu matematike i STEM natjecanju (science, technology, engineering i mathematics), a šahovska ekipa učenika 5. i 6. razreda je bila izvrsna treća na državnom natjecanju. Sportske ekipe se također mogu pohvaliti prvim i drugim mjestima- atletska ekipa dječaka u atletici je bila prva, a KROS ekipa druga kao i  atletska ekipa djevojčica.
Učenik koji se svojim rezultatima najviše istaknuo je Matej Vojvodić, učenik osmog razreda Područne škole Rakitje, koji je na državnom natjecanju iz matematike bio drugi, sa šahovskom ekipom je osvojio treće mjesto, dok je dva prva mjesta  osvojio ekipno na Festivalu matematike i na STEM natjecanju u paru s Laurom Mihoković. 
Gradonačelnik Zurovec je zahvalio svim učenicima na trudu i promociji svoje škole i Grada, ali i njihovim mentorima bez kojih bi ovakvi rezultati izostali.  Uručivši im pohvalnice i prigodne poklone Gradonačelnik Dario Zurovec im je htio čestitati, ali i potaknuti jer Sveta Nedelja i dogodine očekuje ništa manje nego da budu bar jednako uspješni. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite