Obavijest o nabavi školskih knjiga

Poštovani roditelji/staratelji! 

1. Kao što Vam je poznato Grad Sveta Nedelja je u prošloj školskoj godini nabavio razredni  komplet knjiga za sve učenike osnovne škole s prebivalištem na području grada Svete Nedelje, neovisno o tome na području kojeg grada/općine su pohađali osnovnu školu.

2. Razredni komplet knjiga uključivao je  udžbenike i zbirke zadataka iz redovnih predmeta, udžbenike iz izbornih predmeta, likovne mape od 1.-8. razreda, i geografski atlas za učenike 5. razreda. 

Nisu bile uključene radne bilježnice niti za jedan razredni predmet.   

(Isti razredni komplet knjiga osigurava se  i za predstojeću školsku godinu.)

Svi učenici su morali vratiti neoštećene knjige školi po završetku nastavne godine, što je i učinjeno. 

3. Tako vraćene knjige ponovno su podijeljene na uporabu učenicima za novu školsku godinu 2017./18.

Knjige koje nedostaju, učenici će dobiti početkom nove školske godine, a nabavu knjiga koje nedostaju obaviti će škola.

Sredstva za nabavu osigurava Grad Sveta Nedelja.   

4. Nabavu knjiga učenicima koji polaze osnovnu školu izvan područja grada, roditelji nabavljaju  samostalno vlastitim sredstvima, a Grad Sveta Nedelja će temeljem računa knjižare (račun mora glasiti na ime i prezime učenika s adresom prebivališta)  refundirati sredstva roditeljima tijekom mjeseca rujna 2017. 

Sredstva će se refundirati samo za razredni komplet knjiga iz točke 2. ove obavijesti.

Bilo bi uputno da prilikom kupnje knjiga račun knjižare sadrži  samo popis knjiga za koje Grad Sveta Nedelja osigurava sredstva refundacije (povrat novca), a radi lakše kontrole računa  (bilo bi poželjno, nije obvezno!). 

Učenici će morati ponovno  knjige vratiti školi po završetku nastavne godine.

Pri preuzimanju novih knjiga roditelji će potpisivati revers-potvrdu o preuzimanju. Knjige će se preuzimati u školi koju učenik pohađa.  

Sve ostale informacije, po potrebi, biti će objavljene na web stranici škole prije samog početka nove  školske godine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite