Obraćanje gradonačelnika Daria Zurovca

Drage sugrađanke i sugrađani,U četvrtak sam sa svojim zamjenicima (Davorom Nađijem i Marijom Hršak) održao sastanak s direktorom Samoborčeka vezano uz javni prijevoz na području Svete Nedelje, ali i prema Zagrebu i Samoboru. To je bio samo jedan takav sastanak od mnogih koji će slijediti kako bi omogućili bolji i jeftiniji javni prijevoz za naše sugrađane. Direktor Samoborčeka je načelno izrazio spremnost da nam izađe u susret i da zajedno unaprijedimo javni prijevoz u našem gradu. Na sljedećim sastancima kroz koje ćemo definirati konkretnije promjene će nam se pridružiti i predstavnici Autoturista što sada nije bilo nužno s obzirom da su u komunikaciji sa Samoborčekom.
Osim toga, već ranije smo bili i na sastanku sa ZET-om čija je direktorica izrazila spremnost da ZET postane prijevoznik na našem području, ali pod uvjetom da grad Sveta Nedelja osigura da poslovanje na području našeg grada ZET-u ne izazove gubitke. Također, napomenuli su da postoje pravna ograničenja koja bi taj potez potencijalno mogla otežati.
Nadalje, krenuli smo prema još nekim prijevoznicima s upitima jesu li zainteresirani za obavljanje usluge javnog prijevoza na području grada Svete Nedelje čime otvaramo i dodatne opcije za rješavanje problema.
Međutim, naglasio bih da s obzirom da se radi o prometovanju autobusa javnog prijevoza po lokalnim, županijskim i međužupanijskim linijama, osim grada Svete Nedelje i prijevoznika, tu su još uključene i Zagrebačka županija, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture i Hrvatska gospodarska komora što rješavanje problema čini kompleksnim. Sa svim navedenim stranama smo u komunikaciji pa molimo sve vas naše sugrađane za strpljenje dok ne nađemo optimalno rješenje o čemu ćete biti pravovremeno obavješteni.
Vaš gradonačelnik,Dario Zurovec

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite