LAG SAVA – obavijest o Programu mjera ruralnog razvoja

Zbog izmjene nacionalnih pravilnika i pomicanja rokova, LAG SAVA će mijenjati Lokalnu razvojnu strategiju kako bi se prilagodili natječaji i iznosi trenutnim potrebama na terenu. Lokalnoj akcijskoj grupi LAG SAVA odobren je iznos od 946.050 EUR-a za raspisivanje natječaja te dodjelu sredstava korisnicima s vlastitog područja u okviru podmjere 19.2 Program mjera ruralnog razvoja.

Važeća Strategija je dostupna na linku http://www.lagsava.hr/assets/lag-sava-lokalna-razvojna-strategija.pdf.

Natječaji će se raspisivati u periodu od početka 2018. godine do sredine 2020. godine. Stoga se mole svi potencijalni korisnici sredstava s područja Grada Svete Nedelja  da do ponedjeljka 11. rujna ispune anketu na temelju koje će se prilagoditi Mjere i iznosi alokacija.

Anketa je dostupna na https://goo.gl/forms/FemFdwbrAaL7mVEE3.

Upravo sada je trenutak da reagirate te iskažete interes i Vaše potrebe. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite