Zagrebačka županije dodjeljuje gradovima, općinama, udruženjima obrtnika 200.000 kuna za organiziranje manifestacija

Za gradove i općine, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice sa svog područja, Zagrebačka županija je osigurala 200.000 kuna za sufinanciranje organiziranja manifestacija u vezi s poduzetništvom. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2017. godine.Unutar Natječaja dodjeljuju se dvije vrste potpora i to za sufinanciranje organiziranja manifestacija na području Zagrebačke županije i za organiziranje zajedničkog nastupa poduzetnika Zagrebačke županije na manifestacijama. Zajedničkim nastupom smatra se nastup tri ili više gospodarska subjekta s područja Zagrebačke županije, koji nisu vlasnički povezani. Sredstva za obje vrste potpora mogu iznositi do 75% prihvatljivih troškova, a najviše do 50.000 kuna za komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice. Jedinice lokalne samouprave ostvaruju jednak maksimalni iznos potpore od 50.000 kuna, a postotak iznosa vrijednosti projekta u konačnici ovisi o indeksu razvijenosti pojedinog grada i općine.Manifestacije u vezi s poduzetništvom, u smislu ovog Natječaja, su sajmovi, izložbe, natjecanja i slične manifestacije u vezi s poduzetništvom organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika i udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanja njihovih proizvoda i usluga.
Osim navedenog Natječaja, u tijeku je i 200.000 kuna vrijedan natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za nastup na manifestacijama. Sredstva su namijenjena subjektima malog gospodarstva, obrtima, trgovačkim društvima i profitnim ustanovama sa sjedištem na području Zagrebačke županije. Potpora može iznositi do 50% prihvatljivih troškova, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj i najviše 25.000 kuna za nastup na manifestacijama u inozemstvu.
Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da svoje prijave dostave poštom preporučeno na adresu Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10001 Zagreb ili osobnom dostavom u Pisarnicu Zagrebačke županije na istoj adresi na 6. katu. Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i obrasci prijave nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr) pod Natječaji, Upravni odjel za gospodarstvo, a više informacija mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Zagrebačke županije, soba 25, telefon 01/6009-457 i putem elektroničke pošte: v.ljubesic@zagrebacka-zupanija.hr ili uog@zagrebacka-zupanija.hr

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite