Isplata 7,2 milijuna kuna bespovratnih potpora za 212 poduzetnika

Kreće isplata 7,2 milijuna kuna bespovratnih potpora za 212 poduzetnika koje će Zagrebačka županija dodijeliti temeljem provedenog natječaja za poticanje razvoja poduzetništva u 2017. godini.Potpore se dodjeljuju za početak poslovanja poduzetnika i za žene poduzetnice, dok se kapitalne pomoći dodjeljuju za povećanje konkurentnosti za proizvodne i za neproizvodne djelatnosti.Na natječaj, koji je bio otvoren od 26. travnja do 29. svibnja 2017. godine, mogli su se javiti mikro i mali subjekti malog gospodarstva, a za pojedine mjere i srednji subjekti malog gospodarstva koji su registrirani isključivo kao obrti, koji imaju sjedište na području Zagrebačke županije te prijavljuju projekt koji se realizira na području Zagrebačke županije. Ukupno je zaprimljeno 308 zahtjeva, od kojih je odobreno 212 potpora. Bodovne liste i informacije o dodjeli subvencija možete pogledati na web stranici Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr) pod rubrikom Natječaji.

Zagrebačka županija je za natječaj osiguralai 3,2 milijuna kuna, ali zbog velikog interesa poduzetnika  rebalansom proračuna  sredstva su povećana za 125 posto tj. na ukupno 7,2 milijuna kuna. Tim bespovratnim sredstvima želi se pomoći  poduzetnicima koji iz godine u godinu ostvaruju iznimne rezultate u poslovanju i Zagrebačkoj županiji osiguravaju status jedne od gospodarski najrazvijenijih županija u Hrvatskoj , kao i status županije koja dugi niz godina u državni proračun više uplaćuje nego iz njega uzima.
Iz Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije ističu kako je u tijeku priprema dopisa i ugovora koji će biti poslani korisnicima potpora. Poduzetnici kojima je dodijeljena potpora mogu odmah započeti s nabavom, ne moraju čekati dostavu ugovora. Više informacija o korištenju potpora može se dobiti putem elektroničke pošte na adresu: v.ljubesic@zagrebacka-zupanija.hr.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite