Obavijest o isplati božićnica za umirovljenike i nezaposlene

GRAD SVETA NEDELJA ISPLAĆIVATI ĆE

«BOŽIĆNICE» U IZNOSU OD 150,00 KN 

UMIROVLJENICIMA I  NEZAPOSLENIM OSOBAMA 

S PREBIVALIŠTEM NA PODRUČJU GRADA.

PRAVO NA „BOŽIĆNICE” IMAJU UMIROVLJENICI S OSNOVNOM MIROVINOM DO 2.501,00 I  NEZAPOSLENE OSOBE .

Isplata će se obavljati u zgradi „stare pošte” u 

Svetoj Nedelji, Marijana  Stilinovića 7, 

od ponedjeljka 11.12.2017. godine do petka 29.12.2017. godine 

od 9,00 do 15,00 sati

(osim na dane blagdana i neradne dane).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice,  odreska od mirovine za mjesec studeni 2017. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec studeni 2017. i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koja ne smije biti starija od 30 dana.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite