Javna rasprava o prijedlogu V. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Strmec, Orešje, Bestovje i Novaki

Grad Sveta Nedelja kao nositelj izrade plana pokrenuo je izradu V. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Strmec, Orešje, Bestovje i Novaki. Prijedlog V. izmjena i dopuna Plana odnosi se na usklađenje s Prostornim planom Grada Svete Nedelje (tekstualni i grafički dio), sukladno Odluci o izradi V. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Strmec, Orešje, Bestovje i Novaki (Glasnik Grada Svete Nedelje, br. 3/17) te se isti upućuje na javnu raspravu.
Prijedlog Plana sadrži:

 • Tekstualni dio plana
 • Grafički dio plana
 • Obrazloženje
 • Sažetak za javnost

Javna rasprava o prijedlogu V. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Strmec, Orešje, Bestovje i Novaki održat će u periodu od 09.01.2018. do 16.01.2018. godine. 
Tijekom trajanja javne rasprave, prijedlog V. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Strmec, Orešje, Bestovje i Novaki će biti izložen na javni uvid na oglasnoj ploči u zgradi gradske uprave na Trgu A. Starčevića 5 u Svetoj Nedelji te na web stranici Grada Svete Nedelje. 
Javno izlaganje o navedenim izmjenama i dopunama Plana održat će se u ponedjeljak, 15.01.2018. godine u 16.00 sati u Gradskoj vijećnici na Trgu A.Stračevića 5 u Svetoj Nedelji.
Pisana očitovanja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog V. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Strmec, Orešje, Bestovje i Novaki mogu se u periodu trajanja javne rasprave dostaviti u Grad Sveta Nedelja, Trg A.Stračevića 5/I, Sveta Nedelja, soba br.1.

Popratni dokumenti

upu-dijela-naselja-strmec-procisceni-i-integralni-tekst-v-iid-pp450_201712292481.pdf
UPU dijela naselja Strmec procisceni i integralni tekst V IiD-PPupu-dijela-naselja-strmec-procisceni-i-integralni-tekst-v-iid-pp450_201712292481.pdf (386.7 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite