Otvorenje izložbe „Uokvirena duša”

Dana 16.01.2018. u Centru za mlade „Bunker” u Samoboru, otvorena je izložba pod nazivom „Uokvirena duša” svetonedeljskog Fotokluba Klik, koja se održala u sklopu projekta „I ja volim fotografirati”. Izloženo je 30 fotografija 17 autorica, članica fotokluba, a fotografije za izložbu odabrala je Neda Rački, koja je 2017. stekla počasno zvanje EFIAP/p.

Uz mnogobrojne posjetitelje, kao i članove fotokluba Klik, izložbi su nazočili i zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić, zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi, voditelj TIC-a TZG Svete Nedelje Ivan Prgomet, podpredsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak i vijećnik Drago Prahin, te Jelena Vojvoda, ravnateljica POU-a Samobor.

Izložbu je otvorio zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić, a u uvodnom obraćanju okupljene je pozdravila i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Jelena Vojvoda. Program izložbe moderirala je voditeljica Galerije Prica Nikolina Šimunović, a Lada Lokmer i Maja Cipek doživljaj izložbe upotpunile su svojim glazbenim programom.

Zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje, Davor Nađi istaknuo je da se pozivu fotokluba Klik uvijek rado odazovu te ispred Grada Svete Nedelje pružio punu podršku fotoklubu i u budućim razdobljima, kao i projektima. U znak zahvale za selektoricu izložbe, Nadu Rački, Grad je pripremio poklon Udruge Kragulj. Radi se o tradicijskoj ogrlici Kraluš, koja ima status nematerijalne kulturne baštine.

Pohvaljene su tri fotografije: „Autoportret” Sanje Kociper, maštovita i vrlo duhovita fotografija, ali s jasnom porukom, „Pogled” Danijele Štefanac, portret prekrasne mlade crnkinje u jednom posve drugačijem kulturnom okruženju te nježno romantički portret djevojke iz dvadesetih godina pod nazivom „Gdje” Davorke Trbojević. Treće nagrada pripalo je Željki Šabarić za portret saksofoniste Igora Geržine pod nazivom „Tranquillity”. Druga nagrada je pripala Tei Dalić za fotografiju „Itentions” – studijski portret mlade djevojke vrlo izražajnog lica oslobođenog bilo kakve šminke.

Prvonagrađeni portret „Trenutak” autorice Valentine Vukadinović klasičan je crno-bijeli portret gdje je sve na svom mjestu.

Izložba je otvorena do 23.siječnja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite