Održan drugi sastanak Koordinacijskog odbora Akcije Grad prijatelj djece – Sveta Nedelja

Dana 31. siječnja 2018. Godine u Gradskoj vijećnici održan je drugi po redu sastanak Koordinacijskog odbora Akcije Grad prijatelj djece – Sveta Nedelja.

Na početku sastanka sve prisutne pozdravila je ispred Grada Svete Nedelje Marija Hršak, zamjenica gradonačelnika, te im dala punu podršku u radu.

Nakon usvajanja zapisnika s prvog sastanka dogovoreno je da će se kompletni podaci i kompletiranje svih materijala izvršiti u zadanim rokovima. Naglašena je izuzetno dobra suradnja sa Sportskom zajednicom Grada Svete Nedelje, Zajednicom kulturno umjetničkih društava, ravnateljima škola koji su dali svoj doprinos u dostavljanju podataka za vrlo opširan startni upitnik, koji je jedan od uvjeta dobivanja statusa Grada prijatelja djece. Usvojena je Strategija i Akcijski plan za 2018. godinu.

U pripremi je izrada informativnog letka te su podijeljeni zadaci prema članovima Koordinacijskog odbora vezani na tu temu. Predsjednica Koordinacijskog odbora, Sabrina Pejić, izvijestila je da se očekuju odgovori mjerodavnih institucija vezanih uz naj-akciju.

Potvrđen je termin za održavanje Child Protection Hub, kojeg će organizirati Vesna Kanceljak, dana 24.05.2018. u Turističkom informativnom centru Sveta Nedelja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite