Povećanje naknade za opremu za novorođenu djecu u 2018. godini

Dana 22. prosinca 2017. godine gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, donio je Odluku o visini naknade za opremu za novorođenu djecu u 2018. godini.
Za djecu rođenu od 01.01.2018. godine, Grad Sveta Nedelja isplaćivati će naknadu za opremu temeljem osiguranih sredstva u Odluci o proračunu Grada Svete Nedelje za 2018. i projekcijama proračuna za 2019. i 2020. godinu, a na teret Programa 1025 POTICANJE DEMOGRAFSKE OBNOVE.
Za svako prvo novorođeno dijete u 2018. godini jednokratna naknada za opremu iznosi 3.000,00 kn (što je 1.000,00 kuna više nego prethodne godine). Iznos naknade od 3.000,00 kn uvećava se za svako iduće uzdržavano dijete u obitelji/udomiteljskoj obitelji/ili slično, u iznosu od dodatnih 1.000,00 kn.
Kako bi mogli ostvariti pravo na naknadu jedan roditelj/staratelj/skrbnik/posvojitelj i novorođeno dijete trebaju imati prebivalište na području grada Svete Nedelje.
Uz obrazac „Zahtjev za isplatu jednokratne pomoći roditeljima povodom rođenja djeteta” (pomoć za opremu) potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:1. Izvadak iz matice rođenih za novorođeno dijete/djecu i/ili rodni list, i za uzdržavanu djecu2. Uvjerenje o prebivalištu novorođenog djeteta3. Preslika osobne iskaznice roditelja/staratelja/skrbnika/posvojitelja4. Preslika kartice tekućeg/štednog računa roditelja- podnositelja zahtjeva5. Dokaz o skrbništvu kojeg prilaže staratelj/skrbnik/posvojitelj6. Dokaz o uzdržavanom djetetu ako je dijete starije od 18 godina (preslika porezne kartice o uzdržavanom djetetu, Obrazac PK)
Rok za realizaciju navedenih sredstava je u pravilu jedna godina od rođenja djeteta.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite