Postanite društveni poduzetnik!

Zagrebačka županija uključila se u projekt „Kako postati društveni poduzetnik” koji provodi Ekonomski fakultet Zagreb, a koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda. Ovim putem pozivamo zainteresirane kandidate s područja Zagrebačke županije koji žele pohađati besplatnu edukaciju da se prijave najkasnije do 8. veljače 2018. godine.Edukacija je namijenjena nezaposlenim ciljanim socijalnim skupinama s prebivalištem ili boravištem na području Zagrebačke županije i to prvenstveno mladim nezaposlenim osobama s najmanje završenom srednjom školom (SSS) do 25 godina starosti, zatim invalidima, djeci branitelja te manjinama, ali i kandidatima koji rade u društveno-socijalnim udrugama.
Edukacija će se provoditi od 9. veljače do 5. svibnja 2018. godine i to petkom od 16:15 do 20:00 sati, te subotom od 9:15 do 13:00 sati u prostorijama Ekonomskog fakulteta. Po završetku edukacije polaznicima će biti dodijeljen Certifikat o završenom FBA studiju „Poduzetništvo u ekonomiji znanja”.
U sklopu edukacije polaznici će slušati sljedeće kolegije: Osnove mikroekonomije, Osnove poduzetništva, Poduzetničke strategije, Poduzetnički menadžment, Društveno/socijalno poduzetništvo, financiranje projektnih/poduzetničkih aktivnosti, Poduzetničko računovodstvo, Lokalni ekonomski razvoj, Virtualna ekonomija, Marketing poslovnih projekata, Stakeholderski pristup u poduzetništvu i Poslovno planiranje – analiza planova.
Cilj projekta „Kako postati društveni poduzetnik” je potaknuti polaznike na razmišljanje i uviđanje društvenog poduzetništva kao njihove moguće buduće profesije, a konačni rezultat projekta je povećanje pripremljenosti i kompetencija marginaliziranih skupina društva za pokretanje vlastitih društvenih poduzeća te povećani broj zainteresiranih za društveno poduzetništvo i samozapošljavanje poslije završetka programa.
Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoje prijave i potrebnu dokumentaciju dostave najkasnije do 8. veljače 2018. godine na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V – 10000 Zagreb ili na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr s naznakom Prijava na edukaciju „Kako postati društveni poduzetnik”. Tekst javnog poziva i prijavni obrasci dostupni su na web stranicama Zagrebačke županije, a više informacija može se dobiti na e-mail: uog@zagrebacka-zupanija.hr ili broj telefona 01/6009 415.
Prijave zainteresiranih polaznika edukacije, njih maksimalno 15, koji zadovoljavaju uvjete Javnog poziva će se kronološkim redoslijedom zaprimanja predložiti Ekonomskom fakultetu Zagreb.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite