Posjet učenika Graditeljsko tehničke škole iz Zagreba

Dana 06.02.2018. godine u obilasku grada Svete Nedelje sudjelovali su učenici četvrtog razreda Graditeljsko tehničke škole iz Zagreba.

Na početku obilaska učenici su zajedno s višom savjetnicom za prostorno-komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Svete Nedelje Renatom Rožek obišli novoobnovljenu zgradu Turističkog informativnog centra kao primjer značajnog prostornog i vizualnog akcenta povijesnog središta naselja.

U prostorijama Gradske vijećnice učenike je primio gradonačelnik grada Svete Nedelje Dario Zurovec zajedno sa zamjenicima Marijom Hršak i Davorom Nađijem i pročelnicom Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biserkom Delač.

U uvodnom govoru gradonačelnik je pozdravio sve okupljene i zahvalio profesorima na organizaciji ovog posjeta kao i svim učenicima na dolasku, uz nadu kako će ih današnji obilazak zainteresirati za određena područja graditeljstva. Također, zahvalio se i na primljenim poklonima koje su pripremili za Grad.

Nakon uvodnog govora gradonačelnika, viša savjetnicom za prostorno-komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Svete Nedelje Renata Rožek održala je učenicima dvije prezentacije.

U prvoj prezentaciji učenike je detaljnije upoznala s procesom energetske rekonstrukcije i obnove Turističko informativnog centra izrađenog prema posebnim uvjetima Ministarstva kulture, s obzirom na to da se radi o zgradi upisanoj u Registar kulturnih dobara RH. U drugoj prezentaciji govorila je o energetskom održivom razvitku Grada Svete Nedelje kao i o energetskoj politici samoga Grada. Detaljnije je objasnila i izgradnju niskoenergetskog objekta OŠ Vladimir Deščak, kao i izgradnje trodijelne školsko sportske dvorane. Također, detaljnije se dotaknula i primjera energetske rekonstrukcije i obnove zgrade Gradske uprave te Društvenog doma Strmec čija je obnova trenutno u tijeku.

Nakon završetka prezentacija, učenici su se uputili na nastavak obilaska u OŠ Vladimir Deščak kako bi uživo vidjeli zgradu o čijoj su obnovi detaljnije slušali na današnjim prezentacijama.

Na samome kraju ove današnje posjete organizirana je posjeta najpoznatijem proizvođaču električnih automobila, poduzeću Rimac Automobili, hrvatskom poduzeću za proizvodnju vrhunskih električkih vozila sa sjedištem u Svetoj Nedelji.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite