Radionica na temu ”Popunjavanje obrasca prijave natječaja”

Pozivamo Vas da nam se pridružite na radionici u Gradu Sveta Nedelja na temu: ”Popunjavanje obrasca prijave natječaja”, koju organizira LAG Sava.
Radionica će se održati u subotu, 17. veljače 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje, a u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.
Radionica je namjenjena poljoprivrednicima i predstavnicima Udruga a obradit će se sljedeće teme:
1. Popunjavanje obrasca za prijavu na natječaj Zagrebačke županije (potpore male vrijednosti u poljoprivredi)2. Popunjavanje poslovnog plana za natječaj Zagrebačke županija (potpore male vrijednosti u poljoprivredi)3. Predstavljanje Prvog Natječaja LAG-a namjenjenog malim poljoprivrednicima
Molimo Vas da se za radionicu prijavite putem sljedećeg obrasca: https://goo.gl/forms/Y8fEQKYU1bHmgPZn2
U slučaju nemogućnosti dolaska, molimo Vas da nas obavijestite najkasnije do petka 16.veljače.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite