Svečani prijem Ivane Barbić, dobitnice nagrade “Ponos Hrvatske za 2017. godinu”

Dana 09.02.2018. godine u prostorijama Gradske vijećnice održan je svečani prijem Ivane Barbić iz Male Gorice, dobitnice nagrade “Ponos Hrvatske za 2017. godinu.”Ivanu Barbić primio je gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Dario Zurovec, u pratnji zamjenika gradonačelnika Davora Nađija i pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Grada, Biserke Delač.

Svečanom prijemu nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje, Matej Vrdoljak te voditelj Turističko informativnog centra Grada Svete Nedelje, Ivan Prgomet.
Svečani prijem upotpunio je KUD Mala Gorica izvevši himnu.Naša sugrađanka, Ivana Barbić dobitnica je nagrade “Ponos Hrvatske 2017.” zbog svog velikodušnog i hvale vrijednog djela.
Naime, ona je u lipnju prošle godine ustupila svoju obiteljsku kuću u Gornjoj Pušći na korištenje mladoj obitelji Štrok – Antolić iz Zagreba.
S obzirom da je njihova obiteljska kuća u Gornjoj Pušći bila prazna, ona i njena obitelj odlučili su objaviti oglas na društvenoj mreži Facebook i pronaći obitelj kojoj je potrebno mjesto za život, Obitelj Štrok – Antolić koja je netom prije deložirana iz svoje kuće, prva se je javila te im je ustupljena kuća, dokle god će biti potrebno, u potpunosti bez stanarine, naglasila je Ivana Barbić.

Gradonačelnik Dario Zurovec čestitao je Ivani Barbić u ime Grada Svete Nedelje te izrazio da je iznimno ponosan što je nagrada “Ponos Hrvatske” pripala upravo jednom od stanovnika grada Svete Nedelje. Čestitkama se ispred Gradsko vijeća Grada Svete Nedelje pridružio i predsjednik istog, Matej Vrdoljak.Na kraju svečanog prijema uručili su prigodni poklon dobitnici nagrade, Ivani Barbić.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite