Održana izvještajna godišnja skupština Povijesne postrojbe Svetonedeljska garda Petar II. Erdödy

Sinoć je u prostorima Kuburaškog društva Gromovnik u Bestovju održana Izvještajna godišnja skupština Povijesne postrojbe Svetonedeljska garda Petar II. Erdödy na čelu s predsjednikm Povjesne postrojbe Perom Horvatom, dopredsjednikom Marijom Čukom, zapovjednikom Ivicom Šafrankom i zamjenikom zapovjednika Krunoslavom Vrbančićem. Skupštini su nazočili i tajnik Igor Banek, predsjednik nadzornog odbora Tomislav Jambrešić, te blagajnik Nikola Karažinec. Na istoj je usvojen financijski plan za 2018. godinu, kao i detaljan plan rada koji obuhvaća uključenje 4 nova člana, nabavu uniformi i sablji, te aktivnosti vezane uz centralnu gradsku manifestaciju Dan grada.

Izvještajnoj godišnjoj skupštini ispred Grada Svete Nedelje prisustvovala je Marija Hršak, zamjenica gradonačelnika, koja je uz pozdrave i čestitke Povijesnoj postrojbi Svetonedeljska garda Petar II. Erdödy istaknula kako će Grad Sveta Nedelja i u budućem razdoblju pružiti punu podršku u redovnom djelovanju te pohvalila sve aktivnosti u 2017. godini koje se odnose na preko 30 izlazaka Povijesne postrojbe na smotre diljem Hrvatske.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite