Održan svečani prijem Judo kluba Sakura

Dana 15. veljače 2018. godine s početkom u 13,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Svete Nedelje gradonačelnik Dario Zurovec, u pratnji zamjenice Marije Hršak, svečano je primio dio članova Judo kluba Sakura, u pratnji predsjednika i trenera Karla Lackovića i tajnice istog, Irene Lacković. Svečani prijem održan je povodom iznimno dobrih rezultata koje su članovi Judo kluba Sakura postigli tijekom godine.

Judo klub Sakura djeluje od 2010. godine te trenutno broji preko stotinu članova. U protekloj sezoni osvojili su 320 odličja i šest pehara s ekipnih natjecanja te su dobitnici nagrade za najbolji sportski kolektiv Svete Nedelje. Članice kluba prvakinje su Zagrebačke županije u kategoriji U10, dok su u kategoriji U12 bile treće. Dječaci u kategoriji U12 viceprvaci su Zagrebačke županije, osvajači ekipnog zlatnog pehara na Sakura kupu, brončani na Memorijalu Damir Milatović i slovenskoj Hoče školskoj ligi.  Trener Judo kluba Sakura Karlo Lacković dobitnik je nagrade za najuspješnijeg trenera grada Svete Nedelje za 2017.godinu.

Gradonačelnik Dario Zurovec čestitao je članovima na postignutim odličnim rezultatima, a ispred Judo kluba Sakura obratila se tajnica Irena Lacković, predstavivši članove i njihove rezultate. Zahvalila je Sportskoj zajednici kao i Gradu Svetoj Nedelji na uzajamnoj suradnji. Po završetku službenog dijela svečanog prijema, gradonačelnik je uručio istaknutim članovima Judo kluba Sakura prigodne poklone, a između ostalog i zanimljivu knjigu odnosno roman za djecu od 10 do 14 godina pod nazivom „Vodim te u Tokio”, autorice Danice Juričić Spasović. Predsjednik Judo kluba Sakura, Karlo Lacković uručio je i prigodni poklon gradonačelniku Grada Svete Nedelje, Dariu Zurovcu i zamjenici Mariji Hršak.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite