Smotriranje pripadnika Operativnih snaga Civilne zaštite

Stožer Civilne zaštite Grada Svete Nedelje, u skladu s planskim aktivnostima vezanim za daljnji razvoj i jačanje Sustava Civilne zaštite Grada Sveta Nedelja, od danas, 19. veljače pa sve do 24. veljače od 14.00 do 19.00 sati, a u subotu 24. veljače od 08.00 do 14.00 sati, vrši smotriranje pripadnika Operativnih snaga Civilne zaštite.

Sa svakim pripadnikom provest će se kratak intervju prilikom kojeg će biti objašnjena prava i obveze pripadnika CZ, motiviranost, zainteresiranost i dragovoljnost te će biti propitana posebna stručna znanja i vještine važne za sudjelovanje u mjerama i postupcima Civilne zaštite u okolnostima velikih nesreća i katastrofa.
Svakome će biti omogućeno da se očituje o priopćenim pravima i obvezama, da iskaže svoj stav, mišljenje, iznese svoje sugestije i prijedloge relevantne za raspoređivanje u Sustav CZ, te da u skladu s tim vlastoručno potpiše odgovarajuću Izjavu o svojem dobrovoljnom sudjelovanju u Civilnoj zaštiti Grada Svete Nedelje.

Budući da su pojedinim, dosadašnjim pripadnicima CZ već ranije podijeljene odore pripadnika CZ, bit će izvršen pregled ispravnosti i funkcionalnosti te odore, a pripadnicima koji iz nekog razloga izlaze iz Sustava CZ, bit će razdužena dodijeljena odora. Svakome će biti ukazano na dužnost i obvezu čuvanja odore u ispravnom stanju te na zabranu nošenja pojedinih dijelova odore u bilo kojim situacijama koje nisu vezane uz djelovanje CZ.
Očekujemo da će u sljedećih 6 dana smotriranju pristupiti ukupno 76 pozvanih pripadnika CZ Grada Svete Nedelje.

Ovo je još jedan značajan doprinos i iskorak u razvoju Sustava Civilne zaštite kojim će se stvoriti temeljne kadrovske pretpostavke za raspoređivanje naših sugrađana u Operativne snage CZ i koji će u narednom periodu, kroz različite oblike obučavanja i uvježbavanja postati temeljni oslonac zaštite, spašavanja i sigurnosti građana Grada Svete Nedelje u okolnostima velikih nesreća i katastrofa koje nas mogu zadesiti.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite