Održana prezentacija Nacrta strategije Grada Svete Nedelje za razdoblje 2018. do 2022. godine

Dana 22.02.2018.godine u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija Nacrta strategije Grada Svete Nedelje za razdoblje 2018. do 2022. godine. Prezentaciji Strategije prisustvovali su gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, zamjenici gradonačelnika Davor Nađi i Marija Hršak, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biserka Delač, kao i preostali članovi Partnerskog vijeća.

Nacrt strategije pripremao je Grad, u interakciji sa socio-ekonomskim partnerstvom i prikupljajući ideje u otvorenoj komunikaciji s građanima.

Dana 14.11.2017. godine održana je Radionica strateškog planiranja na kojoj su sudjelovali članovi Radne skupine i Partnerskog vijeća, te su na istoj donesene smjernice za izradu Strategije. U pripremnoj fazi, prikupljanje razvojnih ideja također je bilo otvoreno za javnost objavom online ankete u periodu od 17. do 24.10.2017. godine. Podršku Gradu u izradi Strategije u stručnom smislu pružili su savjetnici iz tvrtke Razbor d.o.o., koji su moderirali proces i savjetovali Radnu skupinu u oblikovanju dokumenta.

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec će prezentirani Nacrt strategije Grada Svete Nedelje za razdoblje 2018. do 2022. godine dati na usvajanje na jednoj od idućih sjednica Gradskog vijeća.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite