U grad Svetu Nedelju stiglo je prvo mobilno reciklažno dvorište

U petak, 23. veljače 2018. u Grad Svetu Nedelju stiglo je prvo mobilno reciklažno dvorište.

Svim građanima Svete Nedelje koji ne žive u blizini reciklažnog dvorišta uvelike će biti olakšano selektivno odlaganje otpada.

Mobilno reciklažno dvorište isporučilo je poduzeće Gradatin d.o.o. te će u istom biti moguće zbrinuti čak 33 vrste otpada. Sukladno uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom dolazak mobilnih reciklažnih dvorišta predviđen je jednom svaka četiri mjeseca u svim naseljima na području grada Svete Nedelje. Iznimka je naselje Sveta Nedelja u kojem je osigurano funkcioniranje reciklažnog dvorišta. O rasporedu organiziranog prikupljanja otpada u mobilnom reciklažnom dvorištu građani će biti pravovremeno obaviješteni.

Investicija u vrijednosti 82.500,00 kuna s pdv-om još je jedna u nizu raznih mogućnosti odvajanja otpada građanima koje je omogućio Grad Sveta Nedelja.

Mobilno reciklažno dvorište isporučio je Tvrtko Josić, voditelj odjela komunalne opreme, a isto je ispred Grada Svete Nedelje preuzela Martina Fabijan, viša savjetnica za financije i računovodstvo.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite