Održana izvještajna godišnja skupština Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika

Dana 26.02.2018.godine održana je izvještajna godišnja skupština Gradskog društva Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika.

Ravnateljica Anica Francetić Kufrin i predsjednik organizacije Edi Kirschenheuter izložili su godišnje izvješće koje je uz tekstualni dio popraćeno i foto materijalom, a odnosi se na sve osnovne i sporedne djelatnosti Društva u prošloj godini, od davalaštva krvi, preko tečajeva i radionica prve pomoći, socijalnih programa, njege i pomoći u kući, rada interventnog tima, projektnih aktivnosti i međunarodne suradnje. Ravnateljica Anica Francetić Kufrin ukratko je prezentirala i tekuće aktivnosti društva, poput nastavka projekta “Spasi život” koji sufinancira Zagrebačka županija, te projekta “Zaželi” za koji se očekuje da uskoro zaživi te planove za osnivanje dnevnog boravka za starije osobe, također uz projektno financiranje. Istaknula je kako je lanjska godina završena u plusu sa 7.000 kuna jer su ukupni prihodi Društva iznosili 2.375.000,00 kuna, a rashodi 2.368.000,00 kuna.

Izvještajnoj godišnjoj skupštini ispred Grada Svete Nedelje prisustvovala je Marija Hršak, zamjenica gradonačelnika, koja je pohvalila rad i cjelokupno djelovanje skupštine te istaknula zadovoljstvo svetonedeljske gradske uprave s dosad ostvarenom suradnjom s Crvenim križom.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite