„HEALTHY MEAL STANDARD“ POZIV NA INFORMATIVNO – EDUKACIJSKU RADIONICU

Healthy Meals Standard (HMS) je prvi program koji educira djelatnike i certificira prehranu za posebne potrebe u javnim objektima, a posebno školama i vrtićima.Healthy Meal Standard je certifikat i jamstveni žig, te je kao takav zaštićen u HR (Z20150860A) i EU (014693071), a Zdrave Zvjezdice koje se dodjeljuju objektima su simbol sigurnosti, te ukusnog i zdravog obroka.

HMS u Hrvatskoj aktivno podržavaju: Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komora, Prehrambeno biotehnološki fakultet, Kineziološki fakultet, NZJZ Andrija Štampar, Hrvatski Olimpijski Odbor, CEH Ugostitelja i turističkih djelatnika Zagrebačke Obrtničke Komore, HDPBN – Hrvatsko Društvo Prehrambenih Tehnologa, Biotehnologa i Nutricionista, Hrvatsko društvo za kvalitetu, Klub Gastronaut, Udruga MasterChef Hrvatska, Hrvatski kuharski savez, Udruga za prevenciju prekomjerne tjelesne težine, Carica Nova d.o.o. i mnogi samostalni stručnjaci.

Koordinacijski odbor za provedbu akcije Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece organizira informativno – edukacijsku radionicu u cilju upoznavanja s gore navedenim te mogućim uvođenjem istoga u škole i vrtiće na području grad Sveta Nedelja, a po uzoru na grad Sisak.
Sukladno navedenom pozivamo Vas na informativno – edukativnu radionicu koja će se održati u
ponedjeljak 12. ožujka 2018. g. s početkom u 19,00 satiu prostorijama Turističko – informativnog centra, Stilinovićeva 1, Sveta Nedelja

Radionicu će voditi gđa. Diana Gluhak Spajić mag.nutr., vlasnik certifikata Healthy Meal StandardPredviđeno trajanje radionice je do 19.40 sati, nakon čega će biti kratka debata o navedenoj temi.

Dobrodošli!

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite