6. Svetonedeljska salamijada

U ožujku 2018. godine održati će se 6. Svetonedeljska salamijada.

Prijem uzoraka salama za ocjenjivanje na 6. Svetonedeljskoj salamijadi u kategoriji hobista bit će u petak, 9. ožujka 2018. godine od 16 do 20 sati u Centru za posjetitelje u Svetoj Nedelji. Svaki salamer koji će predati uzorak dobiti će besplatno ulaznicu za završnu manifestaciju.U isto vrijeme udruga Zlatna šajba iz Samobora zaprimat će uzorke za 31. Samoborsku salamijadu.

U sklopu ovogodišnje Svetonedeljske salamijade održava se i 5. izložba vina. Prijem uzoraka vina također će biti u petak, 9. ožujka 2018. godine od 16 do 20 sati u Centru za posjetitelje u Svetoj Nedelji. Za uzorak jedne vrste vina potrebno je donijeti tri boce od 0.7 ili 1 litre. Donositelji vina na ocjenu ne moraju biti vlasnici vinograda, svi koji proizvode vino u svojem kućanstvu iz kupljenog grožđa mogu donijeti uzorak. Kotizacija za ocjenjivanje vina se ne plaća.

Podjela priznanja najuspješnijima, uz prigodni zabavni program i degustaciju salama i vina, održat će se 17. ožujka u Društvenom domu u Maloj Gorici u organizaciji udruge Svetonedeljski kobasari. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna, a za rezervaciju mjesta nazovite na: 091/734-73 65.

Za sve dodatne informacije možete nazvati Marijana Čižmešiju, predsjednika Udruge Svetonedeljski kobasari na: 098/279-663.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite