Isplata prigodne jednokratne naknade „Uskrsnice“ za umirovljenike i nezaposlene

Dana 08.03.2018. godine gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom uskrsnih blagdana, u iznosu od 150,00 kn, prema sljedećim kriterijima:

1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.501 kn,
3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Isplata će se obavljati u zgradi „stare pošte” u Svetoj Nedelji, Marijana Stilinovića 7, od ponedjeljka 19.03.2018. godine do petka 06.04.2018. godine od 9,00 do 15,00 sati (osim na dane blagdana i neradne dane).

Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec veljaču 2018. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču 2018. godine i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite