Otvoreno prvo Bibliobusno stajalište u Svetoj Nedelji

Dana 26.04.2018. godine s početkom u 11,00 sati na parkirališnom prostoru u okviru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Nedelja (Svetonedeljska 19), odmah pokraj Osnovne škole Sveta Nedelja, otvoreno je prvo Bibliobusno stajalište na području grada. Gradonačelnik Grada Svete Nedelje, Dario Zurovec, u pratnji ravnateljice Osnovne škole Anice Magdalenić, otvorio je prvo Bibliobusno stajalište, a na zadovoljstvo svetonedeljskih učenika koji su isto već posjetili.

Projekt je to Bibliobusne službe Knjižnica Grada Zagreba i Grada Svete Nedelje čime će svim građanima biti omogućena posudba knjiga uz godišnju članarinu u Knjižnicama grada Zagreba u iznosu od 50,00 kuna.

Ukupan knjižnični fond Bibliobusne službe iznosi ukupno oko 65.000 svezaka knjižne i neknjižne (audiovizualne i elektroničke) građe. Do pet jedinica knjižne građe je moguće posuditi na rok od 30 dana s mogućnošću produženja, dok je do tri jedinice audioviuzalne i elektroničke građe moguće posuditi na rok od 14 dana s mogućnošću produženja.

Svakog drugog četvrtka, u terminu od 11,00 do 12,30 sati bibliobus će otvoriti svoja vrata na parkirališnom prostoru u okviru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Nedelja (Svetonedeljska 19). Predviđeni datumi dolaska bibliobusa su 10.05., 24.05., 07.06., 14.06., 28.06. i 12.07.2018. godine, a od 16. srpnja do 31. kolovoza je u trajanju ljetna stanka.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite