Odobrena bespovratna sredstva za energetsku obnovu zgrade Osnovne škole Sveta Nedelja

Dana 07.05.2018. godine Grad Sveta Nedelja zaprimio je obavijest o rezultatima FAZE 2. postupka dodjele bespovratnih sredstava, a prema kojima su odobrena bespovratna sredstva za energetsku obnovu zgrade Osnovne škole Sveta Nedelja.

Na temelju izrađene projektne dokumentacije Osnovna škola Sveta Nedelja prijavljena je na “Poziv na dostavu projektnih prijedloga – Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”. Projektni prijedlog udovoljavao je svim uputama te su službeno odobrena bespovratna sredstva za energetsku obnovu zgrade Osnovne škole Sveta Nedelja u iznosu od 3.646.709,15 kn, od traženih bespovratnih sredstava u iznosu od 4.540.570,59. Ukupni troškovi obnove iznose 7.232.458,81 kn, a preostali iznos troškova energetske obnove zgrade Osnovne škole Sveta Nedelja raspodijelit će se između Grada i Županije u omjeru 50:50.

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec zahvaljuje se Zagrebačkoj županiji, kao i Osnovnoj školi Sveta Nedelja i ravnateljici Anici Magdalenić na suradnji u procesu izrade projektne dokumentacije i prijavi na Fond te ističe kako vjeruje da će i ubuduće uspješno surađivati.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite