Poziv proizvođačima i udrugama s područja grada za sudjelovanje i prezentaciju proizvoda povodom manifestacije Dan grada Svete Nedelje 2018.!

Pozivamo proizvođače i udruge s područja grada da se prijave za sudjelovanje,  prezentaciju i promociju proizvoda na manifestaciji „Svetonedeljska roštiljada 2018.” koja će se održati na jezeru Kipišće 20.05.2018. godine s početkom u 14,00 sati.

Grad Sveta Nedelja, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada i tvrtkom Svnekom d.o.o. osigurati će svim zainteresiranim udrugama i proizvođačima štand za prezentaciju i promociju proizvoda. Također je važno spomenuti kako je u sklopu Svetonedeljske roštiljade organiziran vrlo bogat poporatni zabavno-kulturni program, kako za djecu tako i za odrasle, a za sve posjetitelje osigurana je besplatna degustacija ćevapa!

Za sve detalje i samu prijavu za sujelovanje u prezentaciji i promociji proizvoda molimo vas kontaktirajte Turističku zajednicu Grada Svete Nedelje:

Tel: +385 (1)  3373 919

E-mail: info@svetanedelja.hr

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite