Svečano otvorenje dječjeg igrališta u Maloj Gorici

Dana 12.05.2018. godine svečano je otvoreno novoizgrađenog dječje igralište u Maloj Gorici.

Navedeno dječje igralište otvorili su zamjenici gradonačelnika Marija Hršak i Davor Nađi u pratnji potpredsjednika Gradskog vijeća Gabrijela Deka i predsjednika Mjesnog odbora Mala Gorica – Srebrnjak Miljenka Ložnjaka. Kud Mala Gorica izveo je himnu te dodatno doprinio svečanom ugođaju.

Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi istaknuo je kako za razliku od ostatka Hrvatske, u gradu Sveta Nedelja na sreću svake godine ima sve više stanovnika. S obzirom na pojačanu potrebu za novim dječjim igralištima diljem grada ista će se graditi i dalje, kao što je i najavljeno ranije.

Na dječjem igralištu, uz nove sprave (ljuljačka za dvoje djece, penjalica, njihalica na spiralnoj opruzi, kućica penjalica, klackalica na spiralnim oprugama) postavljena je i antitraumatska gumena podloga, klupe, koševi za smeće i stalci za bicikle, te je uređena zelena površina i postavljena nova LED javna rasvjeta.

Nakon otvorenja novoizgrađenog dječjeg igrališta održan je 3. malonogometni susret ulica Mala Gorica-Srebrnjak.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite