OBAVIJEST – izvedba priključaka na komunalnoj infrastrukturi

Molimo sve građane u ulicama u kojima se izvode radovi na uređenju prometnica da ako su zainteresirani podnesu zahtjev za izvedbu priključaka na komunalnoj infrastrukturi.

Potrebno je priključivanje izvesti za vrijeme trajanja radova budući da nakon rekonstrukcije neće biti moguće vršiti radove i prekope u ulici narednih pet godina.

Također, podsjećamo da sukladno Odluci o priključenju na komunalnu infrastrukturu, obavezno priključivanje objekta na javni kanalizacijski sustav je najkasnije u roku godine dana od izgradnje javne odvodnje. Cijena izvedbe priključaka nakon uređenja ceste, a zbog prekopa novog asfalta prometnice i nogostupa biti će višestruko veće.

Stoga apeliramo da u što kraćem roku podnesete zahtjev za priključak i izvršite priključivanje.

Kontakt za informacije o priključcima:

– Kanalizacijski priključak: gosp. Robert Prah, telefon: 091-6787-616

– Vodoopskrbni priključak: Ispostava Samobor, telefon: 01/6425-003

– Plinski priključak: Montcogim plinara, telefon: 01 3373 743.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite