Otvorenje izložbe Ljepota stvaranja u glini – mome gradu na dar

Dana 21.03.2018. godine s početkom u 19,00 sati Centru za posjetitelje u Svetoj Nedelji, a u sklopu proslave Dana grada 2018., otvorena izložba keramičkih skulptura autora Borne Lindića.

Borna Lindić iz Male Gorice učenik je 2. razreda Gimnazije Lucijan Vranjanin u Zagrebu i redoviti je polaznik keramičarske radionice u Samoboru od 2011.godine, pod vodstvom mentorice Gizele Kovačić Ulle. Svoju kreativnost izrazio je i na nekoliko skupnih izložbi s radionicom u okviru tematskih izložbi, te jednoj samostalnoj izložbi održanoj 2017.godine.

Izložbi je nazočio i istu otvorio gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u pratnji zamjenice Marije Hršak. Autoru Borni Linduću i mentorici gđi. Kovačić Ulle gradonačelnik je od srca čestitao, te istaknuo kako talent treba prepoznati i njegovati, a za to je potebno mnogo truda, volje i zalaganja. Također je Borni zaželio još samostalnih izložbi uz napomenu da su mu vrata Centa za posjetitelje uvijek otvorena. Autor je ovom prilikom uručio gradonačelniku i prigodni poklon u vidu keramičkog sata ukrašenog prepoznatljivom Crkvom Presvetog Trojstva.

Izložba se može pogledati do 04.06.2018. godine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite