Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
98.301,55 HRK

Održano predavanje i radionica Udruge osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje

Dana 25.05.2018 godine u Centru za posjetitelje grada Svete Nedelje održano je predavanje i radionica u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom grada Samobora i Svete Nedelje.

Prije početka radionice okupljenima se obratila zamjenica gradonačelnika grada Svete Nedelje Marija Hršak i ispred Grada pružila punu podršku radu Udruge. Također pohvalila je organizaciju ovakvih radionica kao priliku za osluškivanje potreba osoba s invaliditetom.

Okupljenima se obratila i Petra Matijaščić Žugaj, izvršna direktorica Udruge i Voditeljica projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom”. Istaknula je kako su od nedavno otvorene prijave za spomenuti projekt kojim je pružena mogućnost za skoro 300tinjak novih korisnika usluge osobne asistencije.

Nakon kratkog izlaganja o radu Udruge, članovi Udruge pristupili su radionici u sklopu koje su izrađivali kreativne rukotvorine.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite