Predavanje Child Protection Hub For South East Europe

Dana, 24.05.2018. godine, s početkom u 17,00 sati u Centru za posjetitelje Grada Svete Nedelje održano je predavanje Child Protection Hub For South East Europe.

Predavanje su organizirali Koordinacijski odbor akcije Gradovi i općine prijatelji djece – Sveta Nedelja i Udruga Hrabri telefon, a u povodu obilježavanja Dana grada Svete Nedelje 2018.
Predavanju su nazočili gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, potpredsjednik Gradskog vijeća Gabrijel Deak, vijećnica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje i predsjednica Koordinacijskog odbora akcije Gradovi i Općine prijatelji djece – Sveta Nedelja Sabrina Pejić, kao i članica istog Koordinacijskog odbora Vesna Kanceljak, voditelj Centra za posjetitelje Grada Svete Nedelje Ivan Prgomet, ravnateljica dječjeg vrtića Slavuj Gordana Supanc te drugi gosti. Radionicu su vodile djelatnice Hrabroga telefona Vesna Katalinić i Sara Milavec.

Child Protection Hub regionalna je inicijativa koja promiče unaprjeđenje prakse i politika zaštite djece u državama jugoistočne Europe kroz aktivni pristup. Ova interaktivna platforma spaja gotovo 1500 stručnjaka iz područja zaštite djece iz Europe i šire, na njoj se razmijenjuju znanja i iskustva, promiče se zajedničko učenje i dobiva podrška.

Misija Child Protection Hub inicijative je osnažiti stručnjake, profesore i zakonodavce u području zaštite djece, putem boljih praksi o novih tehnologija, kako bi utjecali na živote djece i obitelji na području jugoistočne Europe.

U sklopu predavanja prisutni su se upoznali i s platformom Sigurno djetinjstvo koja je predstavljena kao dio projekta “Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece”.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite