Svečano otvorenje novoobnovljenog Društvenog doma Strmec

Dana 29.05.2018. godine s početkom u 19,00 sati, održano je svečano otvorenje novoobnovljenog Društvenog doma Strmec. Svečanosti otvorenja novoobnovljenog Društvenog doma prisustvovali su gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, zamjenica Marija Hršak, predsjenik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak, potpredsjednici Gradskog vijeća Gabrijel Deak i Ivana Bertović, članovi Gradskog vijeća, vijećnici županijske skupštine Zagrebačke županije, predstavnici Turističke zajednice Svete Nedelje i Svenkom-a, predsjednici Mjesnih odbora s područja grada, kao i predsjednici i predstavnici udruga s područja Strmca. Radove rekonstrukcije Društvenog doma Strmec izvelo je poduzeće Kala d.o.o. iz Cernika, a obuhvatili su izvođenje građevinsko-obrtničkih radova, radova odvodnje i vodovoda, elektroinstalacijske radove, strojarske radove i dobavu i ugradnju nove audio-vizualne opreme. Ugovorena vrijednost radova iznosi 2.878.352,86 kuna + PDV.

Gradonačelnik Dario Zurovec pozdravio je sve nazočne te iskazao zadovoljstvo završetkom obnove Društvenog doma Strmec. Ono je bilo neophodno za daljnji rad udruga, kao i za korištenje objekta u društveno-kulturne svrhe. Tom prilikom zahvalio je i bivšoj izvršnoj vlasti koji su inzistirali na obnovi ovog objekta, s obzirom da se od 1945. godine nije izveo niti jedan veći rekonstrukcijski zahvat. Također je istaknuo kako su u tijeku pregovori s osnivačem škola, Zagrebačkom županijom, te se intenzivno radi na projektu izgradnje nove škole u Strmcu.

Prisutne je pozdravio i potpredsjednik Gradskog vijeća Gabrijel Deak pohavlivši izvedene radove i novi izgled Društvenog doma te istaknuo kako se nada da će se od sada objekt zaista koristiti u društvene svrhe tokom cijele godine. Predsjednik Mjesnog odbora Strmec Ivo Franceković zahvalio je svim prisutnima na dolasku te isaknuo kako je rekonstrukcija ovog objekta bila i više nego potrebna.Također je ovom prilikom ukazao na razvoj dijaloga između građana i Mjesnog odbora kao radanju koja je neophodna za daljni razvoj mjesta te istaknuo kako je Mjesni odbor dostupan svim građanima za bilo koji upit, prijedlog ili kritiku, te u tom kontekstu najavio i Otvorena vrata odbora koja će se odžavati jednom tjedno u Društvenom domu Strmec gdje će građani moći i osobno porazgovarati s predstavnicima i članovima odbora te dobiti konkretne odgovore na svoja pitanja.
Prigodni glazbeni i kulturno-umjetnički program izveli su Voklani ansambl Domenike, KUD Strmec i Glazbeni studio Hriberski.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite