Održan svečani prijem najuspješniji učenika OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak i njihovih mentora!

Danas je s početkom u 10,00 sati održan svečani prijem najuspješniji učenika OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak i njihovih mentora. U Gradskoj vijećnici učenike, njihove mentore i ravnatelje dočekali su i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak.

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima, te istaknuo kako je ulaganje u obrazovanje ono na što moramo biti ponosni i na čemu moramo ustrajati. Tom prilikom osvrnuo se i naobavijest da će osnovnoškolci ove godine dobiti besplatne udžbenike, uključujući udžbenike za izborne predmete, radne bilježnice, likovne mape, radne kutije za tehničku kulturu i atlase za 5. razrede.

Sukladno Odluci o dodjeli javnih priznanja Grada Svete Nedelje, po prvi puta se dodjeljuju Zahvalnice i Priznanja Grada Svete Nedelje za najuspješnije učenike i njihove mentore, kao i novčane nagrade. Gradonačelnik i zamjenica uručili su 39 priznanja za najuspješnije učenike i 11 zahvalnica za njihove mentore.

Dobitnici Priznanja su sljedeći:

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Vladimir Deščak: MATEJU VOJVODIĆU za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz matetmatike

Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Vladimir Deščak: MATEJU VOJVODIĆU za osvojeno 5. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Vladimir Deščak: MATEJU VOJVODIĆU za osvojeno 9. mjesto na državnom natjecanju iz fizike

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učeniku Mateju Vojvodiću dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 2.500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na smotri u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učenici Osnovne škole Vladimir Deščak: ANA MARIJI ĆOSO za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano 2018.

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učenici Ana Mariji Ćoso dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učenicima Osnovne škole Vladimir Deščak i članovima školskog atletskog kluba:

LANI HRASTOV za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

NIKI KULEŽ za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

TAMARI NERALIĆ za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

BARBARI IKIĆ  za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

TENI RAJKI za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

LEI ŠAJNIĆ za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

MATEJI ŠPANIĆ za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

VALENTINI ĆURČIĆ za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

JOSIPI HRIBERSKI za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

HANI LACKO za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

LUCIJANU AVDIĆU za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe svakom gore navedenom članu atletskog kluba dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učenicima Osnovne škole Vladimir Deščak i članovima natjecateljske ekipe „Ekipa za 5“:

MATEJU VOJVODIĆU  – za osvojeno 1. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u matematici

LAURI MIHOKOVIĆ – za osvojeno 1. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u matematici

MIHAELI ŠPOLJARIĆ – za osvojeno 1. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u matematici

TII MALUNEC- za osvojeno 1. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u matematici

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe svakom gore navedenom članu natjecateljske ekipe „Ekipa za 5“  dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Sveta Nedelja: TINU ORŠIĆU za osvojeno 8. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učeniku Tinu Oršiću dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 800,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Sveta Nedelja: BOJANU KLASANU za osvojeno 10. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učeniku Bojanu Klasanu dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 600,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Sveta Nedelja: ANTONIU MARAVIĆU za osvojeno 13. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učeniku Antoniu Maraviću dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učeniku Osnovne škole Sveta Nedelja: SVENU CESTARU za osvojeno 18. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učeniku Svenu Cestaru dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učenici Osnovne škole Sveta Nedelja: LEI LUKETIĆ za osvojeno 18. mjestu na državnom natjecanju iz kemije

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe učeniku Lei Luketić dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 500,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učenicima Osnovne škole Sveta Nedelja i članovima školske šahovske ekipe ŠŠD „Žabac“:

JAKOVU BRKOVIĆU  za osvojeno 4. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u šahu

ERIKU CVETKOVIĆU za osvojeno 4. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u šahu

ROBERTU RUKU za osvojeno 4. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u šahu

DAVIDU GALOIĆU za osvojeno 4. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u šahu

FILIPU HORVATIĆU za osvojeno 4. mjesto na državnom ekipnom natjecanju u šahu

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe svakom gore navedenom članu šahovske ekipe „ŠŠD Žabac“  kluba dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 700,00 kuna.

 

 1. Priznanje Grada Svete Nedelje – Priznanje za vrijedan uspjeh na natjecanju u školskoj godini 2017./2018. dodjeljuje se učenicima Osnovne škole Sveta Nedelja i članovima školske atletske ekipe ŠŠD „Žabac“:

PAMELI FAUKOVIĆ za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

MATEI SVEČNJAK za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

HANI LOVREČEK za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

JANI KOVAČEVIĆ za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

NIKI RAČIĆ za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

HELENI BOJČIĆ za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

HANI GORIĆ za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

LUCIJI TESAR za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

BARBARI KRANJČEC za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

PETRI SKENDROVIĆ za osvojeno 12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

Uz Priznanje Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe svakom gore navedenom članu školske atletske ekipe „ŠŠD Žabac“  kluba dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 400,00 kuna

 

Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je:

 1. Profesorici u OŠ Vladimir Deščak PETRI MARKANOVIĆ i mentorici učenika Mateja Vojvodića za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz matetmatike i mentorici ekipe „Ekipa za 5“ za osvojeno 1. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz matematike

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Petri Markanović dodijelit će se i novčana nagrada u sveukupnom iznosu od 3.000,00

 

 1. Profesorici u OŠ Vladimir Deščak TANJI MARUŠIĆ i mentorici učenika Mateja Vojvodića za osvojeno  9. mjesto na državnom natjecanju iz fizike

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Tanji Marušić dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 700,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Vladimir Deščak SADI BAŠAGIĆ i mentorici učenika Mateja Vojvodića za osvojeno  5. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Sadi Bašagić dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.200,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Vladimir Deščak BRANKI STUNJA RISTER i mentorici učenice Ana Marije Ćoso za sudjelovanje na državnoj smotri Lidrano 2018.

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Branki Stunja Rister dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 kuna.

 

 1. Profesoru u OŠ Vladimir Deščak MATIJI VUZEMU i mentoru školske atletske ekipe za osvojeno 6. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentoru Matiji Vuzemu dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.200,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Vladimir Deščak MARIJI ŽULJ ZUROVEC i mentorici ekipe „Ekipa za 5“ za osvojeno 1. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz matematike

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Mariji Žulj Zurovec dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.500,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Sveta Nedelja MARJANCI HRĐUN i mentorici učenika Bojana Klasana za osvojeno  10. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Marjanci Hrđun dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 600,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Sveta Nedelja VESNI ŠOIĆ i mentorici učenika Tina Oršića za osvojeno 8. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture, učenika Antonia Maravića za osvojeno 13. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture i učenika Svena Cestara za osvojeno 18. mjesto na državnom natjecanju iz tehničke kulture

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Vesni Šoić dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Sveta Nedelja DIJANI VOLAR i mentorici učenice Lee Luketić za osvojeno 18. mjesto na državnom natjecanju iz kemije

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Dijani Volar dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 500,00 kuna.

 

 1. Profesorici u OŠ Sveta Nedelja IVANI RODIĆ i mentorici školske šahovske ekipe ŠŠD „ŽABAC“ za osvojeno  4. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz šaha

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentorici Ivani Rodić dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.200,00 kuna.

 

 1. Profesoru u OŠ Sveta Nedelja DOMAGOJU FRANCETIĆU i mentoru školske atletske ekipe ŠŠD „ŽABAC“ za osvojeno  12. mjesto na državnom ekipnom natjecanju iz atletike

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe mentoru Domagoju Francetiću dodijelit će se i novčana nagrada u iznosu od 1.000,00 kuna.

 

Nakon svečanog uručenja Priznanja i Zahvalnica Grada, prigodnim govorom obratila se u ime svih nagrađenih, učenica Ana Marija Ćoso istaknuvši kako su iznimno zahvalni gradonačelniku i Gradu Svetoj Nedelje na ovoj svekolikoj podršci te kako će i dalje biti ustrajni u učenju i ulaganju u svoje obrazovanje. Ispred ravnatelja osnovnih škola prisutnima se obratila ravnateljica OŠ Sveta Nedelja, Anica Magdalenić ne sakrivši zadovoljstvo novom Odlukom o javnim priznanjima temeljem koje su i novčanim iznosom nagrađeni najuspješniji učenici i mentori, te u tom kontekstu od srca zahvalila na prijemu i samim nagradama koje će učenicima zasigurno dobro doći.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite