Održan svečani prijem članica Udruge Balans Code!

Danas je s početkom u 10,00 sati održan svečani prijem predstavnica i članica svetonedeljske Udruge Balans Code. U Gradskoj vijećnici dočekali su ih i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak.

Na samome početku predsjednica Sanja Krapinec Barbaro, kao i sve prisutne članice, njih 35, ukratko su predstavile svoj rad i uspjehe postignute tijekom godine na raznim plesnim natjecanjima. Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec čestitao je predsjednici Udruge i njenim suradnicama na trudu koji ulažu kroz redovnu djelatnost udruge, kao i kroz provođenje manifestacija koje su od velikog interesa za Grad Svetu Nedelju. Također je čestitao svim članicama na postignutim rezultatima tokom godine koji su zaista impresivni, te poželio jednako mnogo uspjeha u daljnjem radu i djelovanju.

U sklopu svečanog prijema gradonačelnik Grada Svete Nedelje uručio je Udruzi Balans Code Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za osvojena četiri zlata, jedno srebro i specijalnu nagradu u kategoriji Trio Juniori u plesnom nastupu na festivalu „Trofej grada Križevca“ koji se održao 28.04.2018. godine, te za izbor u top 12 plesnih skupina u konkurenciji od 60 plesnih sastava iz cijele Hrvatske, kao i za sjajne rezultate na Otvorenom europskom prvenstvu „Rome Dance Open“ koje se održalo 21.04.2018. godine u Rimu (Italija), a sukladno Odluci o dodjeli javnih priznanja.

Uz Zahvalnicu Grada Svete Nedelje za postignute uspjehe Udruzi Balans Code dodijelio je i novčanu nagradu u iznosu od 2.500,00 kuna.

Nakon preuzimanja nagrade – Zahvalnice Grada Svete Nedelje, ispred Udruge Balans Code predsjednica Sanja Krapinec Barbaro je od srca zahvalila na nagradi, ali i neočekivanom novčanom iznosu koji predstavlja veliki poklon Udruzi. Također je istaknula kako im je ova neočekivana nagrada i dodatna motivacija, ali i potvrda da se trud koji ulažu zaista isplatio.

Udruga Balans Code djeluje od 2006. godine i broji 102 članice, te uz ples i edukaciju mladih koja je osnovna djelatnost udruge, ista se može pohvaliti razvojem i implementacijom brojnih projekata koji promiču život djece i mladih u Svetoj Nedelji. Neki od projekata koje je potrebno istaknuti je obilježavanje Svjetskog dana plesa, izložbe plesnih fotografija, Projekt „Art in the Park“ i kino na otvorenom, Pink Shirt Day – prevencija vršnjačkog nasilja, predstave za Svetog Nikolu, Božićna produkcija te još mnogo njih.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite