Put prijateljstva Vukovar-Ljubljana

 

U povodu Dana državnosti Republike Hrvatske, Hrvatsko društvo Ljubljana u Sloveniji 16. put zaredom organiziralo je biciklističku karavanu „Put prijateljstva Vukovar-Ljubljana“.
Oko 40 biciklista s organiziranom pratnjom i ove godine zaustavili su se 22.06.2018. godine oko 18,00 sati u Svetoj Nedelji gdje su ih dočekali potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje Gabrijel Deak i voditelj Turističko informativnog centra Grada Svete Nedelje Ivan Prgomet.

Kao i dosadašnjih godina, sudionici karavane položili su vijenac ispred spomen obilježja poginulim braniteljima na Svetonedeljskom groblju i odali počast svim hrvatskim braniteljima i žrtvama Domovinskog rata.
Posjetili su i Centar za posjetitelje Grada Svete Nedelje, a nakon kratkog osvježenja na glavnom gradskom trgu nastavili su svoj put prema Samoboru, a potom Ljubljani.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite