Proslava Dana grada Bakra – grada prijatelja Svete Nedelje

Uoči blagdana sv. Margarete u Bakru, prvom gradu prijatelju Svete Nedelje, je u petak 13.07.2018. godine održana tradicionalna svečana sjednica Gradskog vijeća povodom obilježavanja Dana Grada na kojoj se prezentiraju svi projekti realizirani tijekom protekle godine kao i planovi koji se najavljuju u nadolazećem periodu te se, na koncu, proslavljuju uspjesi i zasluge građana.

Grad Bakar od 1993. godine djeluje kao samostalna jedinica lokalne samouprave te ove godine i ovom posebnom prilikom slavi i obilježava vrlo aktivnih 25 godina postojanja.

Uz mnogobrojne goste i uzvanike, svečanoj sjednici nazočili su gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, zamjenik  gradonačelnika Davor Nađi i potpredsjednik Gradskog vijeća Gabrijel Deak.

Proslava Dana grada Bakra nastavila se i u subotu, gdje je na smotri Povijesnih postrojbi Hrvatske vojske nastupila i Svetonedeljska garda Petra II. Erdödya, dok je na pomorskoj bitci sudjelovalo i Kuburaško društvo Gromovnik iz Svete Nedelje

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite