Potpora Zagrebačke županije Svetoj Nedelji za sufinanciranje stručne tehničke pomoći za prijavu projekta Informirano za zeleno sutra

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić potpisali  su jučer, 16.srpnja 2018. godine, u prostorijama Zagrebačke županije Ugovor o potporama za EU projekte kojima će se sufinancirati tehnička pomoć za prijavu projekata, izrada projektne dokumentacije i provedba projekata sufinanciranih iz fondova i programa EU.

Navedenim Ugovorom Zagrebačka županija dodijelila je jučer Svetoj Nedelji potporu za sufinanciranje stručne tehničke pomoći za prijavu projekta Informirano za zeleno sutra na Otvoreni poziv za provedbu Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u iznosu od 24.000,00 kn.

 

Gradonačelnik Dario Zurovec tom je prilikom zahvalio Zagrebačkoj županiji na gore spomenutoj financijskoj potpori i istaknuo kako će navedena financijska potpora uvelike pomoći svim jedinicama lokalne samouprave u prijavama na EU projekte.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite