340.000,00 kuna potpore Zagrebačke županije za uređenje Školske ulice u Strmcu i nabavu mobilnog reciklažnog dvorišta!

Dana 20.07.2018. godine u prostorijama Zagrebačke županije zamjenik gradonačelnika Grada Svete Nedelje Davor Nađi i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić potpisali su Ugovor o sufinanciranju radova izvanrednog održavanja prometne infrastrukture i nabave opreme za uvođenje cjelovitog sustava gospodarenja otpadom.

Navedenim Ugovorom Zagrebačka županija dodijelila je Svetoj Nedelji potporu za izgradnju oborinske odvodnje i izvanrednog održavanja Školske ulice u Strmcu kao i nabavu mobilnog reciklažnog dvorišta dimenzija 4000x1800x2250. Sveukpna vrijednost navedenih radova iznosi 2.280.326,25 kuna. Zagrebačka županija sudjelovati će u sufinanciranju vrijednosti navedenih radova i opreme u visni od 340.000,00 kuna, dok će preostali iznos u visini od 1.940.326,25 sufinancirati Grad Sveta Nedelja.

Zamjenik gradonačelnika Davor Nađi zahvalio je Zagrebačkoj županiji i županu Stjepanu Kožiću na dodijeljenoj financijskoj potpori te istaknuo kako će im navedena potpora zasigurno olakšati financiranje projekta.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite