Osnovana Prometna jedinica mladeži na području Grada Svete Nedelje

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je Odluku o organiziranju Prometne jedinice mladeži, kako je i ranije bilo utvrđeno na sjednicama Vijeća za prevenciju Grada Svete Nedelje. Smatrajući da se ukazala potreba za dodatnim osiguranjem sigurnosti svih sudionika u prometu, Gradonačelnik je nakon donesene odluke 23. srpnja 2018. godine zaključkom utvrdio broj pripadnika Prometne jedinice mladeži kojih će za prvi period do 31. prosinca 2018. godine biti četiri. S obzirom da se bliži početak školske godine, a svake godine bilježi se sve veći broj učenika, Prometna jedinica mladeži Grada Svete Nedelje bit će raspoređena ispred osnovnih škola i drugim lokacijama na kojima se ukaže potreba za provođenjem dodatnog osiguranja prometa. Program i način osposobljavanja i djelovanja pripadnika Prometne jedinice mladeži utvrđuje i provodi PU Zagrebačka, PP Samobor.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente da se prijave na oglas za rad objavljen na službenim stranicama Student servisa, broj oglasa 4257 ( http://www.sczg.unizg.hr/student-servis/vijest/2015-04-14-razni-poslovi ). Predviđeno radno vrijeme prometne jedinice je svakodnevno ( izuzev vikenda, državnih praznika i blagdana ) u dvije smjene. Dva pripadnika Prometne jedinice mladeži osiguravat će sigurnost prometa u jutarnjoj smjeni od 07:00 do 11:00 sati, a dva pripadnika Prometne jedinice mladeži osiguravat će sigurnost prometa u popodnevnoj smjeni od 12:00 do 16:00 sati. Vrijeme rada podložno je promjenama, ovisno o stvarnim potrebama na terenu, a ukupni mjesečni broj sati rada pripadnika Prometne jedinice mladeži, ne može biti veći od umnoška osmosatnog dnevnog rada i broja radnih dana u mjesecu. Naknada po satu rada iznosi 25,00 kuna, a predviđen period rada je od 03. rujna 2018. godine do 31. prosinca 2018. godine.

Pripadnicima Prometne jedinice mladeži biti će osigurane uniforme i dodatna radna obuća potrebna za rad, a u skladu s Pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja, te odori i oznakama Prometnim jedinicama mladeži i školskih prometnih jedinica (NN 148/08). Svi zainteresirani studenti koji žele dati svoj doprinos kroz osiguranje sigurnosti prometa na području grada Svete Nedelje, mogu se prijaviti e-mailom na adresu anja.blazina@grad-svetanedelja.hr . Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/3335-425.

Izvor fotografije: zadarski.hr

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite