Obavijest svim poduzetnicima s područja Grada Svete Nedelje

Obavještavaju se svi poduzetnici s područja Grada Svete Nedelje (mikro, mala ili srednja poduzeća), koji su zainteresirani za podnošenje prijave na otvorene Natječaje Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Nazivi natječaja:

1 .WWW VAUČERI ZA MSP-ove, datum objave: 06.07.2018. godine, datum početka zaprimanja projektnih prijava: 13.08.2018. u 11:00:00

2. POBOLJŠANJE KONKURETNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP-a KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT), datum objave: 09.07.2018. godine, datum početka zaprimanja projektnih prijava: 21.08.2018. u 11:00:00

da se što prije jave Gradu Svetoj Nedelji,  i to za Natječaj pod brojem 1., najkasnije do 09.08.2018. godine, te za Natječaj pod brojem 2, najkasnije do 13.08.2018. godine, a sve radi vrlo kratkog vremena koje predstoji za izradu prijava i prethodno prikupljanje potrebne dokumentacije.

 

Cilj je  zainteresiranim subjektima pružiti svu stručnu pomoć kod sastavljanja prijave na Natječaj i tu će pomoć osigurati Grad posredstvom pravne ili fizičke osobe s kojom će zaključiti ugovor o pružanju usluge savjetovanja.

Plaćanje usluge će ići direktno iz Proračuna Grada Svete Nedelje, i to 20 % cijene usluge na početku Natječaja, a ostatak će se isplatiti po okončanju Natječaja (za Natječaj pod rednim brojem 2., u slučaju dobivanja bespovratnih sredstava iz dijela dobivenih sredstava, budući su troškovi usluge vanjskih stručnjaka za pripremu projektnog prijedloga prihvatljivi troškovi).

 

Još jednom se pozivaju svi gospodarski subjekti da se što prije,  a najkasnije do gore naznačenog vremena, jave Gradu Svetoj Nedelji i to pisanim putem,  jedino i isključivo na mail adresu: ured@grad-svetanedelja.hr, te tako iskažu svoju zainteresiranost za sudjelovanje na Natječaju, uz napomenu da će se u slučaju većeg broja prijava u razmatranje uzimati  prijave prema redoslijedu njihovog zaprimanja.

Popratni dokumenti

3469_001.pdf
Obavijest svim poduzetnicima s područja Grada Svete Nedelje3469_001.pdf (80.7 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite