SKLAPANJE SPORAZUMA IZMEĐU GRADA SVETE NEDELJE I HŽ PUTNIČKOG PRIJEVOZA

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec u prostorijama HŽ Putničkog prijevoza potpisao je danas Sporazum o dugogodišnjem partnerskom odnosu u razvoju željezničkog prometa i integriranog prijevoza putnika na području Grada Sveta Nedelja. Ovim Sporazumom Grad i HŽ Putnički prijevoz sukladno Strategiji prometnog razvoja Republike Hrvatske, uvažavajući interese i temeljne ciljeve poslovanja te težnju za razvojem suradnje u području integriranog prijevoza putnika na području Grada uspostavljaju suradnju i partnerstvo na razdoblje od 10 (deset) godina u svim aktivnostima, planovima i projektima povezanim s razvojem željezničkog prometa i integriranog prijevoza putnika.

Suradnja i provedba aktivnosti provodit će se kroz dvije faze:

 1. faza: suradnja na području integriranog prijevoza putnika na području Grada Sveta Nedelja uvođenjem javnog gradskog autobusnog prijevoza te integracija s javnim željezničkim prijevozom.
 2. faza: suradnja na području integriranog prijevoza putnika na području Grada Sveta Nedelja kroz zajedničku inicijativu za gradnju pruge i stajališta od Podsuseda do Svete Nedelje.

 

Grad se sklapanjem ovog Sporazuma obvezuje na uvođenje javnog gradskog autobusnog prijevoza u cilju obavljanja, unaprjeđenja i razvoja integracije s HŽ Putničkim prijevozom.

Sporazumne strane utvrđuju da će se suradnja provoditi kroz slijedeće aktivnosti:

 • poticanje integriranog prijevoza putnika korištenjem zajedničke pretplatne karte
  (opće, učeničke, studentske, umirovljeničke i druge kategorije putnika)
 • dogovor vezan uz zajedničke tarife i prijevozne isprave, kao i usklađivanje voznih obavljanje i unaprjeđenje integriranog prijevoza
 • osnaženje razvoja željeznice s naglaskom na pružanje kvalitetnih željezničkih usluga unutar cjelovite prijevozne politike Grada Sveta Nedelja, promičući razvoj održive i sigurne mobilnosti stanovništva
 • razvoj novih prijevoznih proizvoda (usluga) prilagođenih svakom specifičnom ciljnom tržištu u cilju privlačenja novih korisnika prijevoza
 • zajedničku inicijativu prema mjerodavnim tijelima i pravnim osobama u cilju razvoja željezničkog prometa na području Grada u vidu izgradnje pruge i željezničkih stajališta od Podsuseda do Svete Nedelje
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite