Obilježen prvi dan škole

Danas je na području grada Svete Nedelje obilježen prvi dan škole, odnosno početak nastavne godine. Tom su prigodom gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec i njegova zamjenica Marija Hršak obišli sve škole na području grada kako bi učenicima zaželjeli sretnu i uspješnu školsku godinu, a posebice prvašićima. Svim prvašićima uručili su prigodni dar, te im zaželjeli mnogo uspjeha i radosti u školovanju.

Zagrebačka županija financirala je fiksni iznos od 470,00 kuna po učeniku za nabavu udžbenika za obvezne predmete, a Grad Sveta Nedelja osigurao je ostatak sredstava do tržišne vrijednosti istih. Također, osigurana su sredstva za nabavku udžbenika za izborne predmete, radne bilježnice, likovne mape, radne kutije za tehničku kulturu i atlase za 5. razrede. Svetonedeljske osnovnoškolcena klupama su danas dočekali besplatni udžbenici, kao i dodatni nastavni materijal.

Najviše prvašića ove školske godine krenulo je u Osnovnu školu Vladimir Deščak, gdje su upisana 72 prvašića. U Područnoj školi Strmec upisano je 70 prvašića, dok je u Područnoj školi Kerestinec upisano 39 prvašića. U matičnoj školi OŠ Sveta Nedelja upisano je 35 prvašića, a Područna škola Rakov Potok upisala je 5 prvašića s našeg područja. Ove školske godine na području grada Svete Nedelje sveukupno je upisan 221 učenik prvog razreda što je 18 učenika više nego prošle godine.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite