Održana 19. Svetonedeljska fišijada

Na jezeru Rakitje jučer je održana tradicionalna „19. Svetonedeljska fišijada“ u organizaciji Turističke zajednice Grada Svete Nedelje i ŠRD „Rak“ Rakitje, a pod pokroviteljstvom Grada Svete Nedelje, Zagrebačke županije i tvrtke Svenkom d.o.o. koju je svečano otvorilo Kuburaško društvo Gromovnik pucnjem iz kubura.

U pripremanju fiš-paprikaša ove se godine natjecalo 40 ekipa. Svaka ekipa dobila je od organizatora istu količinu ribe, dok je o vrsti i količini začina brinula sama. Organizatori su mnogobrojnim posjetiteljima podijelili više od 2500 porcija fiša, pripremljenog u najvećem kotlu u Hrvatskoj- zapremine 600 litara.

Uz domaćine, gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca i suradnike, manifestaciji su nazočili i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije Josip Kraljičković, županijski i gradski vijećnici te mnogi drugi gosti.

Uz pučke igre i izložbu domaćih proizvoda, manifestaciju je upotpunio i voditelj programa Davor Dretar, a za zabavno-glazbeni program pobrinuo se tamburaški sastav Milenij. Pobjednicima “19. Svetoneljske fišijade” bogate poklone uručili su gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije Josip Kraljičković.

Medijski pokrovitelji manifestacije su Radio SVN i Radio Samobor, a sponzori Limarija Sebastijan, Camp Zagreb, Hotel Santny i Vinarija Kurtalj.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite