Obavijest o nepropisno odbačenom otpadu

Sukladno odredbama članka 3. Odluke o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada na području grada Svete Nedelje (Glasnik Grada Svete Nedelje broj 2/2018), obveza Grada Svete Nedelje je uspostava sustava za zaprimanje obavijesti o nepropisno odbačenom otpadu.

Svaka osoba koja želi prijaviti nepropisno odbačen otpad na području grada Svete Nedelje može to učiniti putem web stranice Grada Sveta Nedelja na linku https://grad-svetanedelja.hr/gospodarenje-otpadom/prijava-nepropisno-odbacenog-otpada/, putem telefonskog broja 01/ 3335-424, ili putem Obrasca o nepropisno odbačenom otpadu koji se nalazi na linku: https://grad-svetanedelja.hr/gospodarenje-otpadom/dokumenti/ i poleđini ove obavijesti i njegovom dostavom na email otpad@grad-svetanedelja.hr ili poštom na adresu Grada Sveta Nedelja, Trg Ante Starčevića 5, 10431 Sveta Nedelja.

Cjelokupni tekst preuzmite u nastavku obavijesti.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite