Obilježen Nacionalni tjedan dojenja u Svetoj Nedelji

Dana 02. listopada s početkom u 13,00 sati u Svetoj Nedelji u dječjem parku u Ulici Puhali (naselje Kalinovica) obilježen je Nacionalni tjedan dojenja prezentacijom prve klupe za dojenje u Svetoj Nedelji. Nacionalnim tjednom promiče se dobrobit dojenja tijekom prvih šest mjeseci djetetova života – sukladno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a.

U dječjem parku u Ulici Puhali postavljena je klupa za dojenje za koju je sredstva izdvojila Zagrebačka županija. Prezentaciji klupe nazočili su gradonačelnik Dario Zurovec,  patronažne sestre Doma zdravlja Zagrebačke županije Đurđa Terihaj i Vesna Šoić te majke i obitelji s djecom, posjetitelji parka.

Gradonačelnik Dario Zurovec tom prilikom zahvalio je djelatnicama Doma zdravalja Zagrebačke županije, kao i samoj Zagrebačkoj županiji na izdvojenim sredstvima za klupu za dojenje. Također je istaknuo kako je ovo prva u nizu klupa za dojenje koje se planiraju postaviti u dječjim parkovima na području grada Svete Nedelje. Patronažna sestra Vesna Šoić pojasnila je važnost dojenja,  s obzirom da je prema svim znanstvenim pokazateljima majčino mlijeko optimalna prehrana i najbolji pružatelj zaštite od infekcija, a što zasigurno rezultira uspostavljanju cjeloživotnog zdravlja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite