Sveta Nedelja domaćin obilježavanja Svjetskog dan učitelja u Zagrebačkoj županiji

 

Zagrebačka županija obilježila je danas u Svetoj Nedelji u školi OŠ Vladimir Deščak  “Svjetski dan učitelja” tradicionalnom zahvalom učiteljima koji su ove godine otišli u mirovinu.  33 nastavnika osnovnih i srednjih škola primili su prigodne poklone zahvale.

 

Uz mnogobrojne goste svečanosti su nazočili župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i zamjenik župana Hrvoje Frankić, gradonačelnik grada Svete Nedelje Dario Zurovec i zamjenici gradonačelnika Davor Nađi i Marija Hršak, te ravnatelji osnovnih škola.

 

Župan zagrebačke županije Stjepan Kožić istaknuo je kako se proslavom žele zahvaliti učiteljima, posebno onima koji odlaze u mirovinu, na svemu što su učinili za djecu, što su na njih prenijeli svoja znanja i iskustva.

 

Učiteljima je njihov dan čestitao i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, rekavši da nije lako prenijeti znanje, već je to vještina koju treba cijeniti, ali i njegovati.

 

Uvodno se prisutnima obratio i ravnatelj OŠ Vladimir Deščak Ivica Pavlić.

 

U znak zahvalnosti, učiteljima koji su otišli u mirovinu uručeni su ručni sat, a učiteljicama unikatni nakit. U njihovo ime zahvalila je Đurđa Ivičar Felja, profesorica pedagogije i sociologije, do umirovljenja ravnateljica OŠ Velika Mlaka.

 

Prigodni glazbeno-recitatorski program izveli su učenici OŠ Vladimir Deščak, pod vodstvom Zorana Jašeka, Mare Jularić i Darka Brajčića.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite