ODRŽAN SVEČANI PRIJEM POVODOM DODJELE JAVNE NAGRADE MARTINU SINKOVIĆU

Danas je s početkom u 18,00 sati održan svečani prijem povodom dodjele Javnog priznanja Martinu Sinkoviću. U Gradskoj vijećnici dočekao ga je i primio gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.

Gradonačelnik Dario Zurovec pozdravio je prisutne i čestitao Martinu Sinkoviću na odličnom uspjehu i postignutim rezultatima koji su zaista impresivni, te mu poželio jednako mnogo uspjeha u daljnjim natjecanjima. Također, dodijelio je Priznanje za izvanredan uspjeh za osvojeno 1. mjesto na svjetskom prvenstvu u dvojcu bez korimilara (Martin i Valent Sinković) održanom u gradu Plovdivu, Bugarska u periodu od 09. rujna do 15. rujna 2018. godine. Uz priznanje Grada Svete Nedelje za izvanredan uspjeh, dodijeljena mu je i novčana nagrada u iznosu od 15.000,00 kuna. 

Nakon preuzimanja nagrade-Zahvalnice Grada Svete Nedelje, Martin Sinković od srca se zahvalio gradonačelniku i Gradu Svetoj Nedelji na dobivenoj nagradi, ali i neočekivanom novčanom iznosu. Također, istaknuo pripremu za odlazak na Olimpijske igre u Tokyu. 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite