Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Gostivara

Gradonačelnik grada Svete Nedelje Dario Zurovec u sklopu dvodnevnog posjeta gradu prijatelju Gostivaru (Makedonija) dana 05. održao je sastanak s domaćinom, gradonačelnikom Gostivara Arbenom Taravarijem kako bi se definirala suradnja dvaju gradova u gospodarskom smislu kroz povezivanje gospodarskih subjekata, kao i na području informatizacije javnih sustava koji se uskoro planiraju realizirati.

Tom prigodom nazočio je i svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Gostivara, gdje je uz predsjednika Gradskog vijeća Nasira Musliua i gradonačelnika Gostivara Arbena Taravaria održao prigodan govor. Prisutne je pozdravio i na makedonskom i albanskom jeziku, a tom je prilikom istaknuo kako je povelja o prijateljstvu koju su Sveta Nedelja i Gostivar potpisali u svibnju ove godine, na svečanoj sjednici u Svetoj Nedelji samo početak plodne suradnje na gospodarskom, kulturnom i turističkom području.

„Čestitam od srca gradonačelniku i suradnicima, kao i Gradskom vijeću Grada Gostivara na ovako uspješnom vođenju grada i iznimno se veselim svim našim budućim projektima koje ćemo ostvariti za dobrobit naših gradova i zajednica“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec. Uz mnogobrojne goste, sjednici je nazočila i počasna konzulica Republike Hravstke u Republici Makedoniji, Vita Huzjan, koja je uvelike zaslužna za ostvarenje plodne suradnje ovih dvaju gradova.

Nakon Svečane sjednice grada Gostivara, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i domaćin – gradonačelnik Gostivara Arben Taravari u pratnji svojih suradnika i ravnatelja Centra za konzervaciju Ylbera Zilfigaria posjetili su toranj sa satom, Ahmed Begovu i kuću Ahmed Chaco. Tijekom svog boravka u Gostivaru, gradonačelnik Dario Zurovec posjetio je i izvor rijeke Vrdar, te Speleološki centar za obuku Vërtok.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite